Nyheter & pressreleaser

RhoVac AB deltar vid BIO-Europe Spring i Amsterdam samt två svenska investerarevent

2 mars, 2018

RhoVac AB (”RhoVac”) meddelar idag att bolaget kommer att närvara vid BIO-Europe Spring den 12-14 mars 2018 i Amsterdam. Rhovac kommer även att delta och presentera sin verksamhet på Life Science-dagen den 7 mars 2018 i Göteborg och på BioStock Live den 20 mars 2018 i Stockholm.

RhoVac kommer närvara vid BIO-Europe Spring i Amsterdam den 12 – 14 mars 2018. BIO Europe-Spring är en av de större biotech-konferenserna i Europa och i år förväntas över 1000 bolag vara representerade på konferensen (https://ebdgroup.knect365.com/bioeurope-spring/). Evenemanget ger RhoVac möjligheten att presentera bolaget och dess cancervaccin RV001 för Key Opinion Leaders inom industrin samt inför investerare och potentiella forskningspartners.

RhoVacs VD Anders Ljungqvist kommer att presentera status och planer för bolagets läkemedelskandidat RV001 på LifeScience-dagen i Göteborg den 7 mars 2018. Eventet arrangeras av InWest Corporate Finance och nyhetsbyrån Finwire och anmälan till detta event sker via http://www.lifesciencedagen.se/anmaumllan.html.

Anders Ljungqvist kommer också att presentera på BioStock Live den 20 mars 2018 i Stockholm. Eventet arrangeras av BioStock och Nyhetsbyrån Direkt. Anmälan öppnas den 6 mars 2018.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Ljungqvist – VD, RhoVac AB
Telefon: +45 4083 2365
E-post: alj@rhovac.com


Om RhoVac AB
RhoVac AB bedriver forskning och utveckling av immunterapeutiska läkemedel. Bolagets huvudfokus är utveckling av ett terapeutiskt cancervaccin med potential att förhindra eller begränsa metastasering vid cancer. RhoVacs första läkemedelskandidat har avslutat preklinisk fas och klinisk fas I/II-studie inleddes primo 2017. RhoVac har sitt huvudkontor på Medicon Village i Lund. Forskningen bedrivs sedan 2007 primärt på Universitetssjukhuset i Herlev, Danmark, av ett forskarteam i världsklass inom sin nisch. RhoVac är noterat på Spotlight Stock Market sedan mars 2016. Aktien handlas under tickern RHOVAC. Läs mer på̊ www.rhovac.se.